+31 (0)24 820 00 00

Development Stage bij Savvii

Heb jij development skills op HBO of WO niveau (3e of 4e jaars)? Ben jij gezellig en niet te beroerd de handen uit de mouwen te steken? Kom dan eens praten over een stage bij Nijmeegse startup Savvii.

Savvii biedt sinds kort managed WordPress hosting aan voor grote publishers en webdevelopment bureaus. Stage lopen bij ons houdt in dat je in de volledige stack aan de slag kunt. Onze systemen werken op/met Ruby on Rails, PHP, NGINX, Linux, Varnish, Chef, Slim, MySQL, CouchDB en meer.

Bij voorkeur heb je in elk geval ervaring met een of enkele van de volgende zaken: PHP, RoR, Linux en git.

Een specifieke opdracht werken we graag met jou uit maar we hebben de volgende zaken nog op onze backlog staan: staging omgeving en git integratie voor onze hostingklanten, caching op maat, automatisch factureren en meer.

Daarnaast zijn wij een tof team (6 personen) met een grote voorliefde voor flauwe memes, gadgets en de laatste ontwikkelingen in development en marketing. Ons kantoor is in het centrum van Nijmegen en goed bereikbaar via OV. Elke vrijdagmiddag is er een gezellige borrel op ons dakterras en elke maand wordt er gepokerd.

Meer weten?

Benieuwd of het klikt? Lees meer over ons team en neem contact met ons op via info@savvii.nl t.a.v. Lisa Nellestijn of bel naar 024-3506952 en vraag naar Lisa.

Reageer

(wordt niet getoond)
(wordt niet getoond)
* verplichte velden

Mathias

Bieden jullie inmiddels als een staging omgeving?

Reageer

Gijs

Hallo Mathias,

Nee, we zijn nog niet zover op dit moment. We houden je via onze nieuwsbrief op de hoogte als het zover is.

Gr. Gijs

Reageer

Naar overzicht

14 dagen gratis proberen?

Vraag proefperiode aan

Wij werken met:

  • Let's Encrypt gratis SSL
  • rackspace_savvii
  • New Relic
  • nginx_savvii
  • Varnish
  • Mandrill