Movember is de maand van de Mustavvii’s

Hallo iedereen!

Zoals jullie wellicht al van ons gehoord hebben of voorbij zien komen op social media, gaan er 14 mannen van Savvii de gehele maand november hun snor laten staan. Het doel? Het leven van de man langer, gezonder en gelukkiger maken!

Gezien Savvii voornamelijk uit mannen bestaat en wij met z’n allen nog wel een tijdje op deze planeet willen rondlopen om supersnelle en veilige WordPress hosting aan te bieden, gaan wij ons inzetten voor Movember!

logo-hat

Wat houdt dat concreet in? Op 1 november gaat de Movember maand beginnen en gaat onze gezichtsbeharing eraf. Dit is tevens het eerste moment dat onze knappe koppen op camera worden vastgelegd en uiteraard zullen we deze foto’s met jullie delen! Tussendoor zullen jullie de voortgang zeker kunnen volgen en op maandag 30 november zullen we het eindresultaat tonen!

Maar het bovenstaande is enkel een middel. Een middel om (veel) geld op te halen waarmee onderzoek gefinancierd kan worden om het leven van de man te verbeteren. Ons doel is om €2500 te werven. Dat is een flink bedrag en iedereen kan ons hierbij helpen. Sterker nog, het succes van de Mustavvii’s Movember actie is volledig afhankelijk van jou!

Wil jij jouw steentje bijdragen aan deze actie om het leven van de man te verbeteren? Wacht niet langer en doneer hier het bedrag wat je kunt missen voor de Movember actie van de Mustavvii’s!

Movember zet zich al jaren in om het leven van de man te verbeteren. Waarom? Simpelweg omdat het leven van de man gemiddeld 6 jaar korter is dan dat van een vrouw. Dit heeft diverse mentale en fysieke oorzaken. Movember heeft reeds €485.000.000,- in de afgelopen 11 jaar binnen gehaald om baanbrekend onderzoek te financieren naar oplossingen voor deze oorzaken!

Alvast bedankt voor je bijdrage!

M.v.g,

Movember Team Captain van de Mustavvii’s

Wil jij alle voortgang volgen? Check onze MoSpace en Volg ons dan op twitter!

 

Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Facebook

Reageer

(wordt niet getoond)(wordt niet getoond)
(wordt niet getoond)
* verplichte velden

Terug naar overzicht

Wij werken met:

  • rackspace_savvii
  • New Relic
  • nginx_savvii
  • Varnish
  • Mandrill
  • Freshdesk