+31 (0)24 820 00 00

Veiligheid

Veilige WordPress Hosting

Gratis SSL met Let’s Encrypt
Bij Savvii installeren we voor alle domeinen een gratis DV SSL-certificaat met Let’s Encrypt. We ondersteunen natuurlijk ook alle andere soorten SSL-certificaten. Onze SSL implementatie heeft altijd minimaal een A ranking en doet niks af aan de snelheid van je site.

Automatische updates van plugins en core
Voor een stabiele en veilige site is het belangrijk dat zowel je WordPress core als je plugins up-to-date zijn. Onze systemen zorgen ervoor dat de WordPress core en plugins automatisch geüpdatet worden! Uiteraard kun je dit ook uitzetten.

Firewall & Scans
Om Brute Force attacks en DDoS aanvallen te voorkomen, maken we gebruik van een Firewall die voor al onze hosting systemen hangt. Deze vangt het grootste gedeelte van het ‘malicious’ verkeer af. Ook zetten we IP’s die te vaak proberen in te loggen op jouw WordPress site automatisch op een blacklist. Daarnaast scannen we permanent alle systemen op ‘malicious’ code en requests.

sFTP
Bij Savvii gebruiken we het encrypted sFTP protocol voor het overzetten van bestanden. Je kunt zelfs IP adressen whitelisten om gebruik te maken van sFTP zodat al het andere verkeer automatisch geen toegang kan krijgen. We nemen geen genoegen met mindere beveiliging.

Gratis reparatie bij gehackte site
Natuurlijk doen we alles om te voorkomen dat je site gehackt wordt. Mocht het ondanks al onze maatregelen toch gebeuren dan zorgen wij ervoor dat het lek gedicht wordt en je site hersteld wordt in de originele staat.

Security Plus
Naast onze standaard beveiligingsmaatregelen kun je bij ons ook een Security Plus pakket afnemen. Dit zorgt voor extra scanning op jouw site maar ook op jouw domein & SSL certificaten. Bij dit pakket krijg je een badge die je op je site kunt plaatsen.

Wil jij ook voorkomen dat je site gehackt wordt? Bekijk dan onze WordPress hosting pakketten. Probeer het gerust want wij bieden je een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

14 dagen gratis proberen?

Vraag proefperiode aan

Wij werken met:

  • Let's Encrypt gratis SSL
  • rackspace_savvii
  • New Relic
  • nginx_savvii
  • Varnish
  • Mandrill