+31 (0)24 820 00 00

Wij kunnen natuurlijk veel zeggen over onze hosting maar wat onze klanten over ons zeggen is wat echt telt. Wil je een referentie spreken, dan willen we je graag in contact brengen met een van onze klanten.

Joost de Valk van Yoast over Savvii

Yoast.nl

Joost de Valk

Savvii doet alles wat je bij Managed WordPress Hosting mag verwachten. Sinds kort draait Yoast.nl bij Savvii en de site is 2x zo snel geworden. Daarnaast is het voor ons fijn samenwerken met Savvii en dat horen we ook van de gebruikers van onze plugins.

Op zoek naar high-end WP hosting in Nederland? Probeer dan zeker Savvii.

Referentie Karel Geenen

karelgeenen.nl

Karel Geenen

De jongens van Savvii hebben mij zeer aangenaam verrast. Ze hebben duidelijk ontzettend veel kennis van WordPress hosting. Persoonlijk ben ik een dergelijke hostingpartij nog niet tegengekomen. Tijdens de overgang naar Savvii hebben ze ook daadwerkelijk al het werk uit handen genomen. Dit heeft geresulteerd in een stabiele en bovenal snelle WordPress-omgeving. Voor ons is dit noodzakelijk, onze websites zijn het hart van onze organisatie.

Kortom, Savvii is een zeer betrouwbare en kundige partner op het gebied van WordPress-hosting. Op dit moment adviseer ik daarom ook iedereen die een WordPress-website heeft om gebruik te maken van de diensten van Savvii.

Zorgverzekering.org

zorgverzekering.org

Simon den Hollander

Ik ben blij dat ik na lang zoeken eindelijk een host heb gevonden voor zorgverzekering.org die de grote pieken in het zorgseizoen aan kan. Met de doortastende service Savvii weet ik zeker dat we er op de momenten dat het er om gaat ook zullen zijn voor onze bezoekers. Voor mensen met een veel bezochte WordPress website is dit cream of the crop!

Joost van Kempen van Bert Plantagie over Savvii

Bertplantagie.com

Joost van Kempen

Behulpzaam en snelheid in de grootste zin van het woord. Na een vervelende ervaring bij een unmanaged partij dat gepaard ging met veel (snelheid)problemen, downtime en een slechte service is het tij inmiddels gekeerd. Alle Bert Plantagie Wordpress websites draaien sinds een half jaar naar volle tevredenheid bij Savvii.

icorrect.nl

Koen van der Velden

Eerst maakten we gebruik van WPEngine, voor onze nieuwe website hadden we besloten om voor Savvii te kiezen. We zijn al wat snelheid gewend, maar de snelheid van onze bij Savvii gehoste website verbaasd ons nog steeds. Daarbij heeft Savvii een geweldige support afdeling die altijd snel reageert en echt luistert naar onze mening. Een betere hostingpartij kunnen we ons niet wensen.

Androidplanet.nl

androidplanet.nl

Peter Geurts

We hebben lang uitgekeken naar een partij die ons goed kan ondersteunen in verbetering van de performance van onze high-traffic sites (o.a. AndroidPlanet.nl en iPhoned.nl) en die kan meeschalen met de groei ervan. In Savvii hebben we deze partij gevonden. De kundigheid, expertise en persoonlijke support is uitstekend en daarmee is Savvii een aanrader voor elke veeleisende WordPress-gebruiker.

Lees de case study van AndroidPlanet.

Creativecreatures.nl

Froukje Porte

Voorheen durfden we het gebruik van WordPress websites niet aan onze klanten te adviseren wegens de vele updates en veiligheidsrisico’s. Met Savvii is dit nu een ander verhaal. Zij staan ons bij op dit vlak zodat wij ons kunnen ons focussen op het maken aantrekkelijke, goed vindbare websites. Fijn voor ons, maar vooral óók voor onze klanten.

FestivalFans.nl

Bram Vermeulen

Op zoek naar hosting specifiek op Wordpress gericht kwam ik bij Savvii uit. De overgang verliep soepel en sindsdien is de website een stuk sneller. De mensen bij Savvii denken echt met je mee en mijn vragen worden altijd snel en goed beantwoord. Oftewel: een super host!

Hypnoworld.nl

Arno van den Munckhof

Als grootste opleider op het gebied van hypnose en hypnotherapie hebben we continue behoefte aan een veilige, snelle en goed werkende website. Savvii heeft dit goed in de gaten en voldoet aan al onze wensen. Met name de bereikbaarheid en het oplossend vermogen, maakt het team tot een prettige en betrouwbare partner. Moesten we voorheen regelmatig een back-up maken van onze website, nu hebben we er geen omkijken meer naar. Savvii regelt het allemaal en meer …

Reizenkortingscode.nl

Murat Prins & Bram Beukers

Wij zijn zeer tevreden met de overstap naar Savvii.nl.
Onze websites zijn letterlijk 3x sneller geworden sinds ze draaien bij de wordpress hosting van Savvii.
Het contact was erg aangenaam, alles werd helder en vakkundig uitgelegd.
Heb jij een Wordpress-website? Neem dan zeker contact op met Savvii.nl.
Een absolute aanrader voor iedereen!

iab.nl

Kim van Houtrijve

Onze website was aan verbetering toe. Wij zijn op advies van onze websitebouwer overgestapt naar hostingpartij Savvii, mede omdat zij gespecialiseerd zijn in het hosten van WordPress sites. Tijdens het overstappen was ik meteen erg tevreden over de behulpzaamheid en klantvriendelijkheid van Savvii. Hele goede service!

Vuora.nl

Frank Oonk

Savvii kent een no-nonse, pragmatische aanpak, denkt actief met je mee, schakelt snel en heeft bovenal veel kennis van het Wordpress platform. Door de excellente en goed geoptimaliseerde service van Savvii draaien onze Wordpress projecten feilloos en zijn ze sneller en veiliger dan ooit tevoren. Mocht er toch onverhoopt iets misgaan, schakelen ze erg snel en houden ze je goed op de hoogte van je tickets. Je krijgt het gevoel dat ze direct een heel blik aan experts opentrekken om het probleem zo snel mogelijk de wereld uit te helpen.

Met de realisatie van het omvangrijke project VUORA, wordt er eveneens goed pro-actief meegedacht. Niet alleen maar op managed hosting niveau, er wordt ook gekeken naar kansen in de markt, vruchtbare samenwerkingen en optimalisatie van de businesscase. Kortom, de beste Wordpress managed hosting provider van Nederland!

ImagingCC

IMAGINGCC.COM

Gerrit Vermeulen

Voor een web & fotostudio is het belangrijk een snelle website neer te zetten voor een prettige gebruikerservaring. Onze fotografie website heeft veel fullframe high-res foto’s, de laadtijd is zeer goed op de pc en ronduit spectaculair op mobiel. Dit laat ik graag aan onze klanten zien!

Het SAVVII team is betrokken en levert een hoogwaardige en persoonlijke dienstverlening.

Triple-bridge.nl

Jennifer Huizing

Onze website wordt steeds mooier maar het laden van pagina’s duurde te lang. Op zoek naar een snellere host kwamen we bij Savvii terecht. Het contact was van begin af aan prettig. Savvii levert snelle service en klantvriendelijke medewerkers. En wat we hoopten, bleek bewaarheid: onze site is een stuk vlotter geworden. En WordPress ook!

30 dagen niet goed, geld terug

Prijzen & Pakketten

Wij werken met:

  • New Relic
  • Varnish
  • Mandrill
  • Freshdesk