+31 (0)24 820 00 00

Wij kunnen natuurlijk veel zeggen over onze hosting maar wat onze klanten over ons zeggen is wat echt telt. Wil je een referentie spreken, dan willen we je graag in contact brengen met een van onze klanten.

Schweizer Solutions

Schweizer Solutions

Andreas Schweizer

De migratieplugin van Savvii doet het perfect. Het installatieproces is snel en gemakkelijk. Als de verhuizing is afgesloten, krijg je per e-mail nog een bevestiging, zodat je weet dat alles is gelukt en op rolletjes loopt.

De laadtijd van de websites is geniaal en de supportafdeling reageert snel, ongecompliceerd en is betrouwbaar.

Humancapitalgroup.nl

Vincent van Baarle

Eén van onze eigen klanten stelde hoge eisen aan onze hostingpartij. Omdat het internet niet onze core business is was het fijn dat Savvii bereid was om het formulier met eisen van onze klant te beantwoorden.

Zo hebben ze ons een hoop uitzoekwerk uit handen genomen én hebben ze onze klant gerust gesteld dat hun gegevens bij ons en bij Savvii in veilige handen zijn. Het levert ons mooie complimenten op dat we voor zo’n professionele partij hebben gekozen die zo’n enorme kennis van zaken heeft.

nappas.nl

Michael Berhane

Voor NapPas.nl is de website de aorta van haar bedrijfsvoering! Om deze reden zijn wij op zoek gegaan naar een hostingpartner die ons kon voorzien van een stabiele, veilige en vooral snelle website! Om te kunnen groeien als organisatie was een verhuizing van onze oude hostingpartner naar Savvii evident.

Vanaf dag 1 worden wij op een professionele wijze geholpen met al onze vragen. Met recht gespecialiseerde WordPress hosting! Tevens ervaren wij de medewerkers van Savvii als vriendelijk, eerlijk, correct, transparant en innovatief!

Androidplanet.nl

androidplanet.nl

Peter Geurts

We hebben lang uitgekeken naar een partij die ons goed kan ondersteunen in verbetering van de performance van onze high-traffic sites (o.a. AndroidPlanet.nl en iPhoned.nl) en die kan meeschalen met de groei ervan. In Savvii hebben we deze partij gevonden. De kundigheid, expertise en persoonlijke support is uitstekend en daarmee is Savvii een aanrader voor elke veeleisende WordPress-gebruiker.

Lees de case study van AndroidPlanet.

Triple-bridge.nl

Jennifer Huizing

Onze website wordt steeds mooier maar het laden van pagina’s duurde te lang. Op zoek naar een snellere host kwamen we bij Savvii terecht. Het contact was van begin af aan prettig. Savvii levert snelle service en klantvriendelijke medewerkers. En wat we hoopten, bleek bewaarheid: onze site is een stuk vlotter geworden. En WordPress ook!

Referentie Karel Geenen

karelgeenen.nl

Karel Geenen

De jongens van Savvii hebben mij zeer aangenaam verrast. Ze hebben duidelijk ontzettend veel kennis van WordPress hosting. Persoonlijk ben ik een dergelijke hostingpartij nog niet tegengekomen. Tijdens de overgang naar Savvii hebben ze ook daadwerkelijk al het werk uit handen genomen. Dit heeft geresulteerd in een stabiele en bovenal snelle WordPress-omgeving. Voor ons is dit noodzakelijk, onze websites zijn het hart van onze organisatie.

Kortom, Savvii is een zeer betrouwbare en kundige partner op het gebied van WordPress-hosting. Op dit moment adviseer ik daarom ook iedereen die een WordPress-website heeft om gebruik te maken van de diensten van Savvii.

Zorgverzekering.org

zorgverzekering.org

Simon den Hollander

Ik ben blij dat ik na lang zoeken eindelijk een host heb gevonden voor zorgverzekering.org die de grote pieken in het zorgseizoen aan kan. Met de doortastende service Savvii weet ik zeker dat we er op de momenten dat het er om gaat ook zullen zijn voor onze bezoekers. Voor mensen met een veel bezochte WordPress website is dit cream of the crop!

Joost van Kempen van Bert Plantagie over Savvii

Bertplantagie.com

Joost van Kempen

Behulpzaam en snelheid in de grootste zin van het woord. Na een vervelende ervaring bij een unmanaged partij dat gepaard ging met veel (snelheid)problemen, downtime en een slechte service is het tij inmiddels gekeerd. Alle Bert Plantagie Wordpress websites draaien sinds een half jaar naar volle tevredenheid bij Savvii.

iab.nl

Kim van Houtrijve

Onze website was aan verbetering toe. Wij zijn op advies van onze websitebouwer overgestapt naar hostingpartij Savvii, mede omdat zij gespecialiseerd zijn in het hosten van WordPress sites. Tijdens het overstappen was ik meteen erg tevreden over de behulpzaamheid en klantvriendelijkheid van Savvii. Hele goede service!

FestivalFans.nl

Bram Vermeulen

Op zoek naar hosting specifiek op Wordpress gericht kwam ik bij Savvii uit. De overgang verliep soepel en sindsdien is de website een stuk sneller. De mensen bij Savvii denken echt met je mee en mijn vragen worden altijd snel en goed beantwoord. Oftewel: een super host!

Hypnosecursus.nl

Arno van den Munckhof

Als grootste opleider op het gebied van hypnose en hypnotherapie hebben we continue behoefte aan een veilige, snelle en goed werkende website. Savvii heeft dit goed in de gaten en voldoet aan al onze wensen. Met name de bereikbaarheid en het oplossend vermogen, maakt het team tot een prettige en betrouwbare partner. Moesten we voorheen regelmatig een back-up maken van onze website, nu hebben we er geen omkijken meer naar. Savvii regelt het allemaal en meer …

Reizenkortingscode.nl

Murat Prins & Bram Beukers

Wij zijn zeer tevreden met de overstap naar Savvii.nl.
Onze websites zijn letterlijk 3x sneller geworden sinds ze draaien bij de wordpress hosting van Savvii.
Het contact was erg aangenaam, alles werd helder en vakkundig uitgelegd.
Heb jij een Wordpress-website? Neem dan zeker contact op met Savvii.nl.
Een absolute aanrader voor iedereen!

ImagingCC

lightside.nl

Gerrit Vermeulen

Voor een web & fotostudio is het belangrijk een snelle website neer te zetten voor een prettige gebruikerservaring. Onze fotografie website heeft veel fullframe high-res foto’s, de laadtijd is zeer goed op de pc en ronduit spectaculair op mobiel. Dit laat ik graag aan onze klanten zien!

Het Savvii team is betrokken en levert een hoogwaardige en persoonlijke dienstverlening.

14 dagen gratis proberen?

Vraag proefperiode aan

Wij werken met:

  • Let's Encrypt gratis SSL
  • rackspace_savvii
  • New Relic
  • nginx_savvii
  • Varnish
  • Mandrill