+31 (0)24 820 00 00

gespecialiseerde WordPress hosting

Snelheid, veiligheid, gemak, service.

Zo maken we het waar: Geoptimaliseerd voor snelheid, automatische updates van plugins, gratis Content Delivery Network, 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie, maandelijks opzegbaar, gratis verhuisplugin.

snelheidsverschil
snelheid

SNEL, SNELLER, SNELST

CDN, caching en architectuur: merk het verschil

Savvii gaat tot het uiterste om jouw WordPress sites supersnel te maken. Wij bieden je o.a. een CDN, nginx & Varnish caching. Omdat een snelle site een samenspel is tussen website en hosting kunnen we zelfs je site onderzoeken. Lees meer over hoe we jouw WordPress site sneller maken.

Lees meer
Veilige WordPress Hosting
veiligheid

VEILIGE WP HOSTING

Gebeurt er toch iets: wij repareren het gratis

Gratis SSL, automatische updates, hardware firewall, brute force prevention en dagelijkse scans op infecties en backdoors. Wij doen er alles voor om te zorgen dat je site altijd veilig en online blijft. Mocht er toch iets gebeuren dan repareren wij gratis je site.

Lees meer
gemak

GEEN GEDOE BIJ SAVVII

Automatische updates en snapshot back-ups

Wij zorgen ervoor dat jij je kunt focussen op het ontwerp en de inhoud van je site. Wij doen automatisch de updates en bieden je de mogelijkheid om eenvoudig snapshot back-ups te maken. Ook kun je jouw site(s) gemakkelijk naar ons platform verhuizen m.b.v. onze verhuisplugin.

Lees meer
service_voordelen
service

ALLE HULP DIE JE NODIG HEBT

Onze technische helpdesk staat voor je klaar

Wij willen graag dat jouw site stabiel en snel draait. En daarbij kijken we verder dan onze eigen systemen. Voor vragen over plugins of functies kun je ook bij ons terecht, wij helpen je graag.

Lees meer

14 dagen gratis proberen?

Vraag proefperiode aan

Wij werken met:

  • Let's Encrypt gratis SSL
  • rackspace_savvii
  • New Relic
  • nginx_savvii
  • Varnish
  • Mandrill