+31 (0)24 820 00 00

Savvii WordPress Deals

Bij Savvii staan we voor kwaliteit. We hopen dat jij dit ook nastreeft voor jouw website(s) bij ons. Om je op weg te helpen hebben we hier een selectie gemaakt van betrouwbare plugins & diensten. Als je klant bent bij Savvii vindt je voor bijna alle onderstaande plugins ook nog eens mooie kortingscodes in ons Control Panel.

yoast_225_100

Het Nederlandse Yoast bouwt enkele van de meest gebruikte en geliefde plugins voor WordPress, waaronder Yoast SEO en Google Analytics by Yoast. Yoast SEO is al de meest complete SEO plugin maar je kunt deze nog uitbreiden met o.a. News, Video, Local en WooCommerce extensions.

 

wprocket_225_100

Naast de snelle hosting van Savvii  kan WP Rocket je site nog sneller maken: minification, samenvoegen, image optimalisatie, Google Fonts optimalisatie, lazy loading, DNS prefetching en meer. Vaak zijn dit soort plugins moeilijk in te stellen maar de installatie en configuratie van WP Rocket is super simpel.

→ Lees onze handleiding over WP Rocket

wpmu dev logo savvii deals

Waar Savvii alles biedt wat je nodig hebt qua hosting, voorziet WPMU DEV in al je behoeften betreft WordPress applicaties. Performance optimalisatie en monitoring, uptime monitoring, WordPress beveiliging, image optimalisatie en de beste drag & drop site builder die je ooit hebt gezien. Oh, en meer dan 100 plugins om te gebruiken op al je sites.

 

Met MultilingualPress heb je de daadwerkelijke oplossing voor het creëren van meertalige websites en netwerken. MultilingualPress besteedt veel aandacht aan taal specifieke SEO, flexibiliteit in het design, schaalbaarheid van de functies en tot slot snelle laadtijden. De plugin van Inpsyde is de beste oplossing voor meertaligheid bij WordPress en wordt vaak door grote internationale bedrijven en bekende WordPress bureaus gebruikt!

 

Om je bij Savvii gehoste website te beveiligen, kun je jouw waardevolle bestanden en databases opslaan op andere locaties. Met de WordPress Plugin BackWPup heb je hiervoor een uitgebreide oplossing met snelle ondersteuning voor de bescherming van de data. Dit kan onder andere op je eigen hard drive, cloud services zoals Google, Dropbox en Amazon. Op deze manier kan er flexibel en onafhankelijk data worden opgeslagen!

 

manageWP logo

ManageWP helpt je tijd en zenuwen te besparen met een dashboard waarmee je tientallen websites kunt beheren. Allemaal vanuit één plek. Backups, migraties, plugin management, white label, uptime monitoring en meer. WordPress website management is nog nooit zo makkelijk geweest!

logo_Spwordmark_225x100

Om jouw site nog sneller te laten laden hebben we een samenwerking opgezet met ShortPixel Image Optimizer. Deze makkelijke WP plugin optimaliseert plaatjes (JPG, PNG, GIF), inclusief PDF files. Zo bespaar je op je opslagverbruik, verbeter je je laadsnelheid en help je Google om je site beter te laten ranken.

→ Lees onze review van ShortPixel

logo_advanced_ads_225x100

De Advanced Ads plugin is de best ondersteunde ad management oplossing voor WordPress: het maken van advertenties wordt net zo makkelijk als het schrijven van een bericht.  Er zijn diverse add-ons om de advertenties te optimaliseren voor meer inkomsten, om de prestaties te meten of om ze beter te laten aansluiten op responsive websites.

→ Lees onze review van Advanced Ads

pronamic_225_100

Het Friese Pronamic heeft een groot pakket aan WordPress plugins ontwikkeld. De focus ligt op e-commerce plugins. De bekendste is Pronamic iDeal, deze plugin maakt betalen met iDeal mogelijk voor vele plugins als Easy Digital Downloads, Gravity Forms en WooCommerce.

optinmonster_225_100

Deze plugin converteert bezoekers die je site willen verlaten in nieuwsbrief abonnees en klanten. Creëer lead verzamel formulieren, A/B test alles wat je maakt en gebruik geavanceerde behavior automation om je conversie op te schroeven.

affiliatewp_225_100

AffiliateWP is de plugin om een affiliate platform op te zetten voor jouw eigen product of dienst. Deze plugin integreert met alle bekende eCommerce en membership platformen voor WordPress.

related_posts_for_wp_225_100

Gebruik de Related Posts for WordPress plugin om gerelateerde berichten te tonen aan je bezoekers  zien zonder je site langzamer te maken! Link al je bestaande content met maar 1 klik, probeer het vandaag!

→ Lees onze review van Related Posts for WordPress

 

admincolumns_225_100

Met AdminColumns Pro creëer je nuttige admin schermen in een paar minuten. Je kunt 90+ verschillende kolommen toevoegen om extra content te laten zien op de  Posts, Users, Comments en Media overzichten. Filter en sorteer je kolommen om snel te vinden wat je zoekt en maak aanpassingen direct vanuit het overzicht.

 

WordPress-Handleiding-logo-225x100

Met de hulp van de WordPress handleiding bouw je binnen aanzienlijke tijd een prachtige WordPress website. In de handleiding wordt stap voor stap uitgelegd hoe je het beste uit WordPress haalt.

Wil jij ook gebruik maken van kortingen op deze mooie plugins? Word dan klant bij Savvii.

 

MultiSafepay Smart Payment Services

Bij MultiSafepay kun je gebruikmaken van de meest uitgebreide betaalopties, ook achteraf en gespreid betalen. Al je betaalmethoden komen samen in een overzichtelijk betaalplatform en deze kun je gemakkelijk koppelen via de WordPress & WooCommerce plugin.

Wil jij ook gebruik maken van kortingen bij deze betaal provider? Word dan klant bij Savvii.

14 dagen gratis proberen?

Vraag proefperiode aan

Wij werken met:

  • Let's Encrypt gratis SSL
  • rackspace_savvii
  • New Relic
  • nginx_savvii
  • Varnish
  • Mandrill