Savvii WordPress Deals

Bij Savvii staan we voor kwaliteit. We hopen dat jij dit ook nastreeft voor jouw website(s) bij ons. Om je op weg te helpen hebben we hier een selectie gemaakt van betrouwbare plugins & diensten. Als je klant bent bij Savvii vindt je voor bijna alle onderstaande plugins ook nog eens mooie kortingscodes in ons Control Panel.

yoast_225_100

Het Nederlandse Yoast bouwt enkele van de meest gebruikte en geliefde plugins voor WordPress, waaronder Yoast SEO en Google Analytics by Yoast. Yoast SEO is al de meest complete SEO plugin maar je kunt deze nog uitbreiden met o.a. News, Video, Local en WooCommerce extensions.

wprocket_225_100

Naast de snelle hosting van Savvii  kan WP Rocket je site nog sneller maken: minification, samenvoegen, image optimalisatie, Google Fonts optimalisatie, lazy loading, DNS prefetching en meer. Vaak zijn dit soort plugins moeilijk in te stellen maar de installatie en configuratie van WP Rocket is super simpel.

logo_Spwordmark_225x100

Om jouw site nog sneller te laten laden hebben we een samenwerking opgezet met ShortPixel Image Optimizer. Deze makkelijke WP plugin optimaliseert plaatjes (JPG, PNG, GIF), inclusief PDF files. Zo bespaar je op je opslagverbruik, verbeter je je laadsnelheid en help je Google om je site beter te laten ranken.

logo_advanced_ads_225x100

De Advanced Ads plugin is de best ondersteunde ad management oplossing voor WordPress: het maken van advertenties wordt net zo makkelijk als het schrijven van een bericht.  Er zijn diverse add-ons om de advertenties te optimaliseren voor meer inkomsten, om de prestaties te meten of om ze beter te laten aansluiten op responsive websites.

pronamic_225_100

Het Friese Pronamic heeft een groot pakket aan WordPress plugins ontwikkeld. De focus ligt op e-commerce plugins. De bekendste is Pronamic iDeal, deze plugin maakt betalen met iDeal mogelijk voor vele plugins als Easy Digital Downloads, Gravity Forms en WooCommerce.

optinmonster_225_100

Deze plugin converteert bezoekers die je site willen verlaten in nieuwsbrief abonnees en klanten. Creëer lead verzamel formulieren, A/B test alles wat je maakt en gebruik geavanceerde behavior automation om je conversie op te schroeven.

affiliatewp_225_100

AffiliateWP is de plugin om een affiliate platform op te zetten voor jouw eigen product of dienst. Deze plugin integreert met alle bekende eCommerce en membership platformen voor WordPress.

related_posts_for_wp_225_100

Gebruik de Related Posts for WordPress plugin om gerelateerde berichten te tonen aan je bezoekers  zien zonder je site langzamer te maken! Link al je bestaande content met maar 1 klik, probeer het vandaag!

wpspeedreview_225_100

Deze dienst is van ons zelf. Met een WPSpeedReview krijg je inzicht in waar jouw website nog sneller gemaakt kan worden. De tips die je krijgt kun je vervolgens zelf uitvoeren of kun je doorzetten naar je website bouwer. WPSpeedReview bestaat uit verschillende modules: Intake. Hosting, Front-End en Back-End.

admincolumns_225_100

Met AdminColumns Pro creëer je nuttige admin schermen in een paar minuten. Je kunt 90+ verschillende kolommen toevoegen om extra content te laten zien op de  Posts, Users, Comments en Media overzichten. Filter en sorteer je kolommen om snel te vinden wat je zoekt en maak aanpassingen direct vanuit het overzicht. CodePress heeft 10% korting exclusief voor Savvii klanten beschikbaar gesteld.

vf logo savvii_225x100

Direct vanuit video verkopen, kan dat? Jawel met Shoppable video van Video-Force maak je van je inspirerende video een conversie kanon. Hoe? Heel simpel: Verbind je WooCommerce shop met je website  middels hun WooCommerce extensie en na installatie maak je binnen 40 seconden een shoppable video en kun je deze op iedere website plaatsen.

WordPress-Handleiding-logo-225x100

Met de hulp van de WordPress handleiding bouw je binnen aanzienlijke tijd een prachtige WordPress website. In de handleiding wordt stap voor stap uitgelegd hoe je het beste uit WordPress haalt.

Wil jij ook gebruik maken van kortingen op deze mooie plugins? Word dan klant bij Savvii.

Wij werken met:

  • rackspace_savvii
  • New Relic
  • nginx_savvii
  • Varnish
  • Mandrill
  • Freshdesk